En snabbis på Ge-Kås

När Nicklas kom hem från jobbet åkte vi direkt till Ge-Kås. Hade en del som skulle inhandlas inför resan. Främst solkrämer, starka solkrämer! Nu är det tredje gånge gillt, kan denna Thailandsresan må hända bli den första då vi inte bränner oss sönder och samman dag 1?
Köpte också en massa hundgodis i alla dess former till Fisen. Och mitt i allt letande efter en passande reflexväst till det lilla monstret stöter jag på en rosa Kalle-kanin! Eller ja, Karin-kanin får det väl bli då. Fias nya bästis.
Nicklas köpte en film som han kollar på nu. Kollar och kollar förresten, han snarkar juh så det är väl dåligt med kollande just :mrgreen: Men jag tvingas se skiten. Earagon eller något liknande heter den. Är fruktansvärt dålig i alla fall. En av huvudrollerna är jäkla talande drake! Hello! En drake! Varför varför varför har ja valt en sambo med förkärlek till Fantasy? Vad har jag gjort för något ont för att förtjäna denna behandling?
Fast samma Nicklas som köpte skitfilmen köpte också säsong 3 av Desperate Housewives. Helgen är räddad! Nu plötsligt, bara sådär, mindes jag varför jag valde just Nicklas 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “En snabbis på Ge-Kås”

Kommentarer inaktiverade.