Dagens middag

Idag blir det potatismos och lingonsylt till middag. Det är också den rätten som står på menyn fram till nästa tisdag för att hålla bissingarna (eller rättare sagt hålen efter bissingarna) nöjda. Mmmm mos 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Dagens middag”

  1. Hej Josse!

    Den måltiden såg ju riktigt läcker ut….

    Har läst om högskolan i Halmstad det verkar ju hur konstigt som helst. Jag hade nog inte accepterat deras sätt att behandla sina studenter. jag fattar inte hur du orkar.

    Vi hörs många kramar

  2. Anna B: Det känna så bra att du säger så för då får jag vatten på min kvarn och orkar bråka ännu mer. Det verkar som om de vill få mig att tro att alla högskolor behandlar sina studenter så här, att det ska vara så här. Men uppenbarligen har du det inte så i Jkpg i af. Tack så mycket. Nu orkar jag slåss idag igen 😉

    Anna: Jag gav upp moset efter den dagen. Det var jätteäckligt så nu lever jag på risgrynsgröt och fil.

Kommentarer inaktiverade.