Sorterat julkort

Idag har jag sorterat julkorten vi fått. Jag börjar nämligen tröttna på julen så idag åkte det mesta ner, det gäller även julkorten som haft första parkett på öppna spisen. 21 julkort från vänner och bekanta har vi fått. Jag vet att vi skickade 29… 
I år har jag därför skrivit ner vilka vi skickat kort till och vilka vi har fått utav. Vissa ”syndare” vars kort inte har landat i brevlådan i år kan jag förlåta. Typ Nicklas vän som skulle ha barn runt jul eller våra syskon. Syskon klarar sig alltid liksom. Även de som skickat sms istället för julkort kommer få ett kort från oss nästa år. Men ni andra, ni blir utan! Jag kommer vara hård som sten i det beslutet….typ…
Ähh, om jag känner mig själv rätt kommer jag skicka 29 kort även nästa år, som vanligt.

När vi ändå talar om julkort måste jag bara slänga ut frågan om någon spara dessa kort? Vad gör folk med sina fina kort när julen är slut?
Jag sparar alltid de julkort som är foton på barn eller djur. Sådana tycker jag är kul att få! Djur är ju alltid söta och barnen är kul att få foton på om man får det kontinuerligt i flera år så man ser hur de växer från år till år. Även fina och personliga (typ egengjorda) julkort spara jag.
Hur gör ni?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Sorterat julkort”

  1. Jag har en tendens att spara alla brev å kort. men nu har jag bara sparat de mer personliga.

Kommentarer inaktiverade.