Kom på en kul sak

Kom helt plötsligt att tänka på vad som hände i natt. 
När Nicklas skulle krypa ner bredvid mig i sängen vaknade jag och var aningen förvirrad. Jag fick maka mig åt sidan för att inte vara i vägen för Nicklas vilket jag var medveten om att jag gjorde samtidigt som jag uppenbarligen fortfarande var kvar i drömmens värld. Mitt i allt bökande säger jag nämligen ”Jävla ljus!”.
Ljus? Vilket ljus liksom? Och varför skulle det störa mig. Jag vet också att det var ett sådant där doftljus från Yankeecandle jag syftade på, ett mörkrött. Minns det så väl. Minns ockaå att jag på något sätt kände att det där jävla ljuset var i vägen när jag skulle flytta på mig.
Nicklas frågade natulrigtvis vilket ”jävla ljus” jag syftade på varpå jag svarar att jag drömmer fortfarande.
Skrattade hysteriskt nu när jag kom på den här lilla incidenten. Kan dock förstå om ingen annan tycker det är lika hysterisk roligt som jag gör. You had to be there liksom 😉

En annan sak som är väldigt roligt är skämtet jag fick på mejl från Nicklas innan:

Finnen hade kört på ett djur med sin bil. Som lagen säger skall man ju anmäla detta till larmcentralen.
Sagt och gjort. Finnen ringer: Hej,Jag har sört på en suur…………

Killen på larmcentralen svarar:
Vad säger Du…?!
Finnen:
Jag har sört på en suur………!

Killen på lamrcentralen:
Jag hör inte vad Du säger!

Finnen:
Perkele , Jag har sört på en ko med kuk…..!

Ett skämt från Humor24

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.