Juldagen – rapport

Igår fick ni en liten försmak på hur min juldagsafton såg ut. Här kommer bildbevisen 😉
Ähh skämt åsido, förfesten var hos Tina. Vi åt Cheezes och fnittrade. Linda joinade till en början men drog sedan vidare till Falkenberg medan vi andra tre gjorde Parken osäker :mrgreen:
Det var riktigt bra musik för en gångs skull. Tror bandet hette Billy. De spelade heta covers och jag tyckte mig skymta herr Brinkenstierna i dj-båset under pauserna. Tycka vad man vill om honom men han vet vad bra musik är!
Trist var de aplånga köerna till baren och toaletten. Ännu värre var det att något pucko spydde någonstans på nedervåningen så personalen fick, resultatlöst, leta efter kräket för det stank så omänskligt äckligt! Det fick bli till att nypa sig i näsan, jag är ju lite äckelmagad liksom… 😉
Men det måste ha varit en jäkla fest igår för idag känns det som om någon råkat köra över min högra fot. Tror jag trampade snett när några boys bakom oss började slåss. Hehehe, men det är väl så det ska va antar jag, det ska kännas när man har shakat ass i några timmar på dansgolvet!

    juldagen-3.jpg     juldagen-4.jpg   juldagen-6.jpg

juldagen-1.jpg   juldagen-2.jpg   juldagen-5.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Juldagen – rapport”

Kommentarer inaktiverade.