Sabbade min dag!

Läser nu den lokala tidningen och vad får jag se då? Vad får jag se om inte artikel där en lokal representant för Sverigepartiet gnäller över att muslimerna i skolan får kycklingkorv istället för ”vanlig” korv. Han tycker att detta är höjden av orättvisa och att de muslimska barnen får äta ”den vegetariska maten så länge innan de kan åka hem igen”. Grunden till hans uttalande är att han ogillar att muslimerna får en annan mat av religösa skäl. 
Jag höll på att dö av skratt när jag läste artikeln. Gubben måste ha gått upp den där morgonen då uttalandet sades, ätit frukost, borstat tänderna och åkt jobbet, men på sängbordet låg hans lilla, lilla hjärna ensam och kvarglömd. 
 
Varför skulle det vara mer rätt att veganerna får specialmat än att muslimerna får det? Kan man inte kalla veganismen för en religion, eller åtminstone en livsstil? Lika mycket livsstil som det är för muslimerna att inte käka griskött är det väl ändå för veganerna att inte äta kött. Eller den där bortskämda gnällungen som inte äter annat än köttbullar, ska han bara få det då? Om han är sådär blond och übersvensk liksom och har köttbulleätande som en del av sin livsstil. Vad gäller då?

Ja hoppas att den stora bossen inom Sverigedemokraterna tar in den här gubben på sitt kontor och tar fram sin stoooora linjal och smätter till lill-gubben på fingrarna. ”Fy på dig lilla Sverigedemokrat, FYYYY!”, säger stora bossen på skarpen.
Det är synd att det finns sådana här mindre begåvade inom politiken. Mindre begåvade som inte kan fokusera på saker av stor vikt utan lägger ner sin själ i pissfrågor som snarare stjälper än hjälper ens partis framgångar.
Det är när sådana här uttalanden ploppar upp som till och med jag börjar fundera på om yttrandefriheten inte borde tas bort, åtminstone för mindre begåvade inom politiken.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Sabbade min dag!”

  1. Just nu känns det som att man kan lägga ner allt med politik… Iallafall i Hylte, där är alla politiker mindre begåvade!! Dom fattar ju fan ingenting. Jag förstår att dom kanske behöver spara pengar. Men då kan dom spara i sina egna led först! Jag menar tillsätta en tjänst som ska se hur man kan marknadsföra hylte kommun på ett bra sätt, så att folk vill flytta dit….????? Vem fan vill flytta till en kommun som lägger ner skolarna lr till en kommun där skolan kan ha en klass på kankse 30-40 elever o där dom då tänker att man kan dra ner lärarantalet bara för att det är en klass???? Ven fan vill flytta dit??????!!! IDIOTER!

Kommentarer inaktiverade.