Pinsamt värre!

Gjorde bort mig i megasize nu.
Pratade med Nicklas i telefon och plötsligt bröts det, vilket det alltid gör när vi pratar! Antingen har han glömt ladda telefonen eller så bara bryts det av okänd anledning. Jämt! det är fruktansvärt irriterande. Idag blev jag mer irriterad än någonsin och därför när det ringde sekunden efter att vårt samtal brutitis svarade jag med en mycket irriterad röst:

”Åhh, du ska då alltid lägga på eller så bryts det mitt i vårt samtal, jämt är det så!!!”

Tystnad

(osäkert) ”Ehh hej det här var från folktandvården”

Faaaaan! Gissa om jag blev röd i fejan eller vad!? Bad tusen gånger om ursäkt och försökte förklara mig men allt lät bara duuuuumt! För guds skull, min mamma jobbar ju på den tandvårdskliniken!!! Och jag ska dit i morgon för en sköljning!!!!

Om ni ursäktar så ska jag bara gå och lägga mig och dö lite nu…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Pinsamt värre!”

  1. haha hihi det tyckte jag va kul. lite amerikansk komedi så där på måndags kvällen 🙂

  2. Ja de tog bilder på mina visdomständer med. De värsta var att de fick ta om en bild så jag trodde jag skulle spy haha….Mina visdomstäner är på väg upp och han sa att jag kanske måste dra ut de någongång i framtiden jag bävar redan för de…=)

Kommentarer inaktiverade.