Sommaren är räddad!

Läste det här på Carlsbergs sida:

” Sommarmust
I år kommer svenskarnas favorit dryck, Apotekarnes must, även till sommaren. I en fantasifull design inspirerad från illustrationerna i barndomens sagoböcker är musten en ny favorit på midsommarbordet.
Apotekarnes Sommarmust säljs i butik som 4-pack 140cl från och med vecka 22 till ett cirka pris på 35 kr + pant. Försäljningsperioden är mellan juni – augusti.”

sommarmust.jpg

Visst är det nästan så att man fäller en tår av ren lycka? Sommaren är räddad!!! Tydligen så släpptes denna sommarmust redan förra året (pressreleasen är från 7/6 -07). Men den musten fanns då rakt inte här där jag bor! Skamligt, måste ta ett snack med ICA här på orten så att de inte missar att ta hem denna underbara skapelse till sommaren. Must på midsommarafton ska bli min nya tradition. Häng på vettja! 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Sommaren är räddad!”

  1. Jag har nog druckit för mkt julmust i mina år;) Så nu dricker jag de inte längre, tycker inte de är gott=)

  2. fan va härligt. men det lär kännas lite konstigt. julmust är ju julmust. vet inte om jag kommer våga dricka det då. tror jag kör på snaps istället

  3. Anna: Usch va jobbigt det måste kännas för dig att gå miste om något så underbart! Jag föreslår lite samtalsterapi för att du ska komma över tröskeln och kunna ta dig ett glas igen 😉
    Tina: Ny blogg!? Snaps är skit – julmust är bäst!

Kommentarer inaktiverade.