Trött, frusen och hungrig men ganska smart.

Nu har jag suttit här i soffan en bra stund och gnällt om att jag är trött… och frusen! Men inte fasen blir jag piggare för det. Inte heller verkar Nicklas tycka att det är han samboerliga uppgift att ta hand om sin trötta flickvän. Bära mig till sängen och sånt där. I och för sig gjorde han ett tappert försök att värma på risgrynsgröt innan. Det var ju snällt, tyvärr gick det sådär. Grötkorv nr 1 var för gammal så det fick bli en tur till Ica för att köpa ny. Grötkorv nr 2 var lite för uppmärksamhetskrävande och pga. av bristande sådan brände den fast i grytan. Rejält! Oätbart rejält… Så nu när jag tänker efter är jag ju hungrig också! Trött, frusen och hungrig. Det finns just nu bara en enda utväg, att dra pläden över mig, förtränga hungerskänslorna och slockna i soffan. Det är ju ganska smart egentligen, då slipper man ju gå från sängen till soffan i morgon när man vaknar! Värsta bästa idén! Give me the Nobelpris för det, tack.

basta-sovstallningen.jpg Bästa sovställningen. Se och lär av Plutten.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.