Äntligen måndag!

I går kväll slocknade Nicklas i den ena soffan och jag och Fisen i den andra redan vid åtta på kvällen. Det har varit en hård men rolig helg. Är dock tacksam att det är ett helt år till nästa omgång 😉
Jag fick ett superfint rosa koppel med bling bling på av Nicklas syrra. Det passar så bra till lilla Fia! Lägger in lite bilder på några av de många fina presenter jag har fått under helgen.

fodelsedagspresent-4.jpg                fodelsedagspresent-3.jpg
Fias nya fina koppel        Supersnygga salladsbestick från Zack
                                    som jag ”tvingade” morsan att köpa
                                    redan i somras! 😉

fodelsedagspresent-2.jpg                                   fodelsedagspresent-1.jpg
Vaser i svart och rött          Kruka och ljusstake från Cult Design

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Äntligen måndag!”

  1. Jag vill oxå ha presenter… tänk om man kunde fylla år lite oftare. Till jul kommer ju inte jag få mest paket så som det har varit tidigare. Nu har jag ju två konkurenter. Fast jag få väl inse nu att jag är vuxen o då få man inte lika mkt som barnen kommer få. 🙂 kram

Kommentarer inaktiverade.