Godmorgon!

Hinner med ett blogginlägg till så här mellan kalasen, vilka än så länge har förlöpt bra. Fia är i sitt esse när det kommer en massa folk och vill pilla på henne. I fredags sprang hon omkring och lekte med mina småsyrror, äntligen någon i hennes storlek liksom! I går var det ”storkalaset” så då hade hon en massa fötter att nosa på 😉 Vi var dock ”bara” 11 st så det blev inte riktigt så trångt som jag hade beräknat från början.
Idag är det dags för helgens sista kalas då Nickos familj kommer. Och smörgåstårtan!!!! :mrgreen:
Innan folket kommer idag ska vi ta en sväng till Elgiganten som har öppnat i Gvd, eller tjaaa, Nicklas vill till Elgiganten och jag bara råkar ryka med som sällskap. Det är väl inte min favoritbutik direkt…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.