Laddar

Nu smäller det! Idag drar nämligen fira-Josse-helgen igång. En gång om året fyller jag år, som de flesta, och tydligen ska sådant firas. De som känner mig vet att jag inte är mycket för att fira födelsedagar, speciellt inte min egen. Det är därför jag aldrig kommer ihåg någons födelsedag, jag tycker helt enkelt inte att det är viktigt. Däremot är det en ”ursäkt” att får träffa släkt och vänner vilket är en bra biverkning på det annars bara jobbiga fenomenet. I år sker firande i dagarna tre. Nej, jag fyller inte jämt. Jag har däremot en stor släkt och ett litet hus, då blir det som det blir. Ikväll startar firande med att pappa-familjen kommer hit och käkar lite tacos, inget avancerat men förhoppningsvis gillar mina småsyrror det. I morgon fortsätter firandet med mamma-familjen, vilket kommer bli den stora utmaningen. Mamma-familjen-släkten består av 15 personer och vi bor på 1 rum och kök… Kan bli kul! Då blir det enbart tårta iaf, hade blivit lite drygt att laga mat till så många, jag lagar ju liksom inte ens mat till mig och Nicklas 😉 På söndag avslutas firandet med att Nicklas familj kommer hit och då, äntligen, kommer smörgåstårtan fram Det är ju liksom det man väntar på i ett födelsedagsfirande. Jag gör den inte själv, ååånej, där går gränsen, Konsum är betydligt bättre på det än vad jag är.
Nu ska jag dra igång den här karusellen med att städa och handla hem allt som kommer behövas under helgen. Nu kör vi!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Laddar”

Kommentarer inaktiverade.