Fulare än fulast?

Såg den här skitfula bilen inne i Sms. Vem tröstar åka runt i en sådan?

en-ful-bil.jpg

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

6 reaktioner till “Fulare än fulast?”

  1. va du på randevirus när du tog kortet?
    å va fan e det för bil va?? inte nån konstig jobb-bil då? ser mycket skumm ut….

  2. Tina: Stämmer, Nicko hämtade kinamat på Kinan medan jag glodde på den fula bilen. Jag såg aldrig vad det var för ras på bilen men tror inte att det var en jobb-bil. Såg snarare ut som en familj-på-semester-bil.

  3. Nä sant kanske att de inte är nån skönhet. Får gratulera på födelsedagen 🙂

  4. Pedda: Tackar, tackar! Men jag fyller ju egentligen inte förrän på tisdag, tjyvstartade lite. Och skäms som en hund nu för jag fick för mig att du fyller år den 29 oktober men såg nu i min almanacka att du fyllde ju redan den 22!!! Fy vad dåligt av mig! Du får ett ”grattis i efterskott” här och nu av mig istället, det är ju alltid nått…

Kommentarer inaktiverade.