Godmorgon!

Nu ska vi snart ge oss av mot Skåne för att hämta hem den här söta valpen.

 valpen-16.jpg    valpen-15.jpg 

Spännande! Jag har inte sovit många timmar i natt och de få jag sov spenderade jag med att drömma otäckt.
Nu kan man lätt tro att sovbristen och drömmarna berodde på / handlade om valpen men icke. Det är tydligen Photoshop som påverkar mitt liv mest just nu. Drömmer om de olika verktygen, mardrömmar om hur jag inte hittar rätt verktyg eller att ajg inte lyckas förklara hur ajg har redigerat en bild. Hua, vad otäckt 😉
Satt uppe till 12 igår kväll för jag kunde inte slita mig från Photoshop. Förökte fixa en bild från Thailand. Ville testa att ta bort människor och hus. Resultatet är sådär. Är nöjd med att ha lyckats få bort ”civilisationen” men inte nöjd med ljus, färg och skärpa på bilden. Stranden känns för vit och havet för blått. Men den ska vara som en resetidningbild så det är ett paradisutseende jag söker. Det var svårare än jag trodde att få ett snyggt men ändå verklighetstroget resultat. Slänger ut bilderna här så kanske någon av er har förslag på vad jag bör ändra och det vore super om ni också kunde berätta hur jag ändrar det 😉

strand-orginal.jpg Orginalet

strand-omgjord.jpg Min omgjorda bild.

Nähe, nu är det dags att hämta valpsingen. Snuffelfnuttesötis! :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Godmorgon!”

  1. ååå så kul det ska bli för er! hoppas sötnosen sköter sej 😉

    jag vill me kunna göra så med bilder! ah! så kul det verkar! kunna ta bort grejer! genijalt!

Kommentarer inaktiverade.