Höjden av att vara äckelmagad

Idag när jag och Nicklas var på väg till S-hult började vi prata om morgondagens hämtning av valpen. Valpen kommer troligtvis bli åksjuk. Vi har prata om det flera gånger. Nicklas kör – Josse håller valpen, Nicklas kör – Josse håller valpen osv. Det är en bra fördelning, den mest trafiksäkra. Men under dagens diskussion gick något fel, plötsligt nämndes ”Nicklas håller valpen – Josse kör”. För att förbereda Nicklas på vad som kan hända i hans knä började jag noggrant beskriva en hundspya. Nicklas ville ju inte vara sämre så han drog till med lite kräkljud och då mitt bland spysnack och kräkljud börjar han klökas. Äkta klök! Det skulle liksom inte vara med där i hundkräkljuden. Vi fnittrar lite åt det och Nicklas gör ytterligare ett tappert försök till att härma hundkräkljud. Samma resultat igen! Äkta klök!!! Då lade vi ner, Nicklas kör – Josse håller valpen, that’s it. 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.