Väntan, denna eviga väntan

Nya bilder på valparna finner ni här. Gör likadant som sist, välj VALPAR i vänstra kolumnen och scrolla ner till Caisa och Chanel. Världens sötaste små snuffegosisar!
Jag känner att jag börjar bli någon form av valpknarkare. Drömmer om valpen på natten och tänker var 5:e minut på valpen under dagtid. Idag gick jag i en timme på Granngården och luktade på Bia-bäddar och hundkoppel. Det är lite sjukt, det är det verkligen. Men ha överseende, jag är för tillfället inne i ett beroende som kommer att släppa då mitt ”kokain” kommer innanför dörren. Kokainet Svea eller Fia eller Elsa eller…. 😉
Idag åkte jag och Nicko till Rusta för att köpa en soptunna. Det blev ingen soptunna, utan istället fick dessa saker följa med oss hem:

rosa-foderspann.jpg  hundgrejer1.jpg En rosa fodertunna, en rosa fleecepläd med vita tassavtryck, en reflexväst, en massagekarda och en tuggleksak.

Åhh va roligt det var att handla saker till den lilla sötisen!

Ja just det! Var ju på inskrivning på komvux i Vmo idag. Ska läsa Personaladministration där nu i höst med start på torsdag. Verkar vara en mysig skola, får hoppas att kursen är givande också!
Men skit i det nu för fan, valpen is tha shit just nu!   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Väntan, denna eviga väntan”

  1. Herregud säger jag bara! Men jag måste ju hålla med Carro lr vem de nu va som sa det oxå att dom är fula!

Kommentarer inaktiverade.