Godmorgon damer och herrar

Välkomna till en ny härlig dag 😉
Solfri dag… Fast på smhi lovar de en stor sol i eftermiddag, vilket iofs känns ganska hopplöst eftersom molnen duggar tätt.
Åhh great, nu börjar Nicklas snarka där borta i sängen. Och inte kan jag väcka honom för att gnälla över det för idag är det nämligen hans födelsedag och då får man snarka.
Hehehe, jag lyckades lura i honom att jag inte köpt någon födesledagspresent men det har jag! Igår när han frågade om jag köpt något såg jag lite sur ut och gnällde om att vi minsann var överrens om att inte köpa presenter till varandra, därmed basta. Jag tror jäklare me att han köpte mitt skådespeleri! Nu ligger i alla fall presenten här i soffan och väntar på honom.
I eftermiddag åker vi till Bambu med Nicklas familj för att fira honom och hans mamma som också fyller år nu i dagarna. Ska bli så gött med lite redig mat efter alla äckliga infrysta rester som jag käkat på jobbet i veckan.
Det var då satan i gatan vad han snarkar nu! Nämen jisses, håller han på att stryka med eller vad är det frågan om?
Hepp, nu slutade han visst tvärt.
Ähh, nog analyserat snarkningar, nu är det dags att göra lite nytta.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Godmorgon damer och herrar”

Kommentarer inaktiverade.