Ledig efter en veckas slit

Lyckades redan för en vecka sedan ta ledigt denna söndagen och igår fick jag reda på att en av mina jobbarkompisar kunde ta lördagen också. Snacka om timing! Jag är för en gångs skull ledig när det fina vädret visar sig. Iofs får jag inte sola, pga antibiotikakur, men ändå, sol!
Nu har jag en veckas ledighet framför mig och sedan en veckas jobb innan skolan sätter igång.

Igår var det en sådan där krångeldag på jobbet. Den började bra, lugn och fin, men vid middagstid blev det rusning, som vanligt… På semestern vaknar folk till liv först vid middagstid och det märks. Aldrig att jag lyckas äta middag på jobbet utan att springa fram och tillbaka till kassan för att hjälpa packa varor. Igår pajade dessutom kassan, mitt i rusningen! Plötsligt stod det EE i rutan och kassan var helt död. Great, underbart, lovely… Jag blev pissförbannad och fick verkligen anstränga mig för att vara trevlig mot kunderna. Det är inte lätt att mitt i allt kaos svarar på deras frågor och le le le. Alla kunder är ju inte direkt trevliga tillbaka om man säger så… En kvinna blev vansinnig för att hon fått en hundralapp för lite tillbaka på sin växel, det hjälpte inte att hon fick tillbaka den med vår förlåtelse, vi skulle ändå ”skämmas över vårt beteende”. Le och håll med, le och håll med. En man blev supersur på oss då vi inte kunde svara på vilken av våra två potatispressar som är bäst, ”det är ert jobb att veta” röt han. Le och håll med, le och håll med. Ja, kära kunder, vi som står bakom kassan är totoalt puckade, jubelidioter utan iq och vi borde skämmas! Vår iq räckte i alla fall till att förstå att bandet i kassapparaten behövde bytas, sedan funkade den fint igen. Jag är tacksam att jag jobbade med Anna igår, vi brukar råka ut för en massa krångel på våra skift men det löser sig alltid. Vi kompletterar varandra hon och jag. Dagen slutade i alla fall bra trots allt strul och nu ser jag fram emot ledighetens lugn 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Ledig efter en veckas slit”

 1. fy fan va fusk att du är ledig nu är det äntligen kommer sol och värme nästa vecka!
  jag kommer va sjukt deprimerad i höst och vinter kan jag tala om pga min otroligt soliga semester!
  gaaaaaaaahhhhhhhh
  😉

 2. Tina: Då kan du slå dig ihop med morsan för hon är jävligt pissed över vädret som varit denna sommar. Även hon börjar jobba på måndag.

 3. Ja det va bra att solen kom nu för nu är jag lång ledig med…. lr iaf tills tis eftermiddag.. alltid något! Förstår precis hur du kände dig den dagen, sådana dagar har jag med.. kram

 4. Hallå flickor, var fan är soleeeeen!? Jag skulle ju sola idag! Moln moln moln.
  Cina: Sådana dagar är jag glad att ett dygn endast består av 24 timmar, det går över liksom.

Kommentarer inaktiverade.