Jaha, då var man bortkörd…

Vi ska vara hundvakt åt pappas hund Tessie i några dagar. I kväll när hon anlände var hon minsann lite ynklig. Hon gick runt här och nosade och såg lite nedstämd ut. Om nedstämdheten berodde på det nyligen tagna badet eller för att hon blivit bortlämnad till oss var svårt att tyda. Jag tyckte lite synd om henne och lade en filt på golvet bredvid sängen. ”Åhhhhh så mysigt”, sa jag med gulligill-röst och Tessie verkade nöjd. Är Tessie nöjd är jag nöjd. Så jag drog mig tillbaka till soffan och preciiiiiis när jag min bak skulle landa i soffan hoppade en viss Tessie, snabbt och smidigt som en vessla, upp i soffan och placerade sig just där min bak skulle ha landat. När hon sedan, på min plats i soffan, började rengöra sin bakre region och efter det låta sitt lilla huvud landa mjukt på min soffkudde insåg jag vem det är som kommer att styra det här hemmet de närmsta dagarna… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.