Duktig ponke!

Om det är något som diskuteras vilt på Vikaholm så är det sängbäddningen. Det är oftast jag som bäddar sängen, då av den anledning att jag är den stiger upp sist. Helt logiskt alltså. Men nu, när jag jobbar och Nicklas är ledig, blir sängbäddningen ett problem. Rollerna är ombytta och det har inte riktigt fungerat som det borde… tills idag!
Jag har visat och tjatat och gnatat och idag gav det tydligen utdelning. Sängen var exemplariskt bäddad när jag kom ur duschen. Han hade lyckats!
Min mamma sa till mig när jag och Nicklas blev ihop, apropå hans ovilja att slänga kläder i tvätten, att jag inte skulle tjata om det utan berömma, berömma och berömma när han lyckades. Det är tydligen så det folk av det manliga könet fungerar. Idag tog jag alltså chansen att agera rätt. Jag hade ett långt hyllningstal till min kära sambo över hans sängbäddning och det gick hem för jag såg minsann hur han kämpade för att inte börja le av glädje över sin duktiga bedrift.
Så ska dem tas! 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.