Torpa Stenhus igår igen!

Blev så sugen på att få gå en guidad tur på Torpa Stenhus efter besöket där med tjejerna i onsdags. Även Nicko blev intresserad när jag berättade om stället. Det är något speciellt med historiska platser som gör att man bara vill veta mer, inte sant?
Tog med mamma och Thomas också eftersom de verkat lite uttråkade på sistone 😉

torpa-stenhus-1.jpg   torpa-stenhus-2.jpg   torpa-stenhus-3.jpg

Jag och Nicklas har nu fått mersmak och årets semester, som tydligen kan bli allt från att bila i Tyskland till  att sova på hotell i Göteborg, är just nu att åka runt på gamla slott och borgar. Men det kan ju ändras fler gånger…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.