Helgrapport

Fredag: Tvingade Nicko att följa med till Lager 157. Han behövde nya jeans, skjortor, t-shirts och långarmade tröjor. Vi kom därfrån med endast ett par nya skor. Piss! Gick in på Hemma hos Haglund och njöt, shoppade dock inget. Men när vi kom hem åkte jag in och tröstshoppade kraffs på Storckens för att komma över det hela.

Lördag: Jobbade mellan 10-15. Åkte hem i rallyfart och stekte köttbullar för att fylla min tomma buk. Slängde mig sedan i sängen för att snarka lite så att jag skulle komma i rätt form inför kvällen, som skulle spenders på Sigges loge. Förfest hos Strand med kul folk och jävligt goda chips! Pissepaus i skogen med Carro och Johnny Cash i bilstereon. Väl på Sigges insåg jag varför jag undvikit det stället på 2 år. Goda pommes har de dock.

Söndag: Jobbade mellan 13-17. Stod 24 bilar med väntande kunder när vi öppnade! Blev megastress i kassan fram till klockan 2, kul men också väldigt tröttsamt. Blev upplyst av en 6-årig kund om att våra plastpincetter från Gastromax är bra att fånga ödlor med, bra att veta inför framtida rekommendationer. Blev krångel med kassan så jag var inte hemma förrän 6. Då väntade min pizza och en uppeldad pizzakartong på mig. Nicklas har idag lärt sig att pizzakartonger fattar eld och brinner upp om man lägger dem i ugnen, nyttig läxa. Åkte till mamma för att gnälla lite och äta onyttigheter.

Har överlag varit en bra helg.
Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.