Lite störd

Jag tror minsann att Josse-lilla börjar bli störd av allt detta bloggläsande. Har på sistone märkt att jag börjat referera till Alex Schulmans ord i diskussioner. Som om de vore någon form av lag. 
 
Alex Schulman säger…
Alex Schulman tycker…
Igår skrev Alex Schulman…
Lite stört.
 
Lite stört. Jag är helt och hållet beroende av denna mannens blogg. Kollar den flera gånger varje dag. Är även lite beroende av min nya gurus lillebrorsas blogg och guruns flickväns blogg. Det känns som om dessa tre skulle kunna starta en sekt. Likt de tre vise männen skulle de leda mig och oss andra Schulman-fans till visdomens värld. Känns tryggt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.