Helg underbara helg

Har haft en riktigt seg-helg. Inte fått något nyttigt gjort. Precis som det ska va!
Igår kväll for vi till H-stad på bio, Die Hard 4.0, en redigt hårdkokt action. Helt okej underhållning, lite Brucan-skämt, lite slagsmål, lite blod och massor av pang pang.
Fram till nu har jag spenderat dagen med att glo på film. Det är illa när man har en massa filmkanaler där film efter film rullar på. Man blir liksom fast. Bara denna filmen också, tänker man, sedan ska jag ta tag i allt det där. Men det blir liksom aldrig riktigt av att man släpper tv:n med blicken.
Nu ska jag dock ta tag i mig själv och börja röja bland våra kläder och om jag känner mig riktigt inspirerad kanske jag t.o.m. går upp på övervåningen och röjer. Fast det sistnämna känns som överkurs. För Guds skull det är ju vilodagen söndag!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.