Teknikens tid – in my ass!

Fick ett mejl från studera.nu där det stod att mitt antagningsbesked finns att läsa på sidan. Högskoleverket har nämligen i år kommit på att alla ansökningar till högskoleutbildningar ska gå via sidan studera.nu, likaså får man sitt antagningsbesked på sidan och inte hemskickat i ett brev som tidigare.
Okej, fine, jag kan acceptera att man vill modernisera hela köret en aning. Jag är ingen anti-teknik-människa, snarare tvärtom. Men när det inte fungerar, då blir jag rikigt riktigt förbannad. Som nu…
Det är omöjligt att komma in på sidan. Först var den bara seg men nu är hela skiten nere. Om man ska modernisera och använda sig av tekniken måste det fungerar. Det tror fasen att det blir överbelastning när alla Sveriges blivande studenter får ett mejl samtidigt där det står att man ska gå in på sidan. Det tror fasen att högskoleverket borde kunnat förutse denna tryckvåg och på så sätt förberett sin kassa sida på denna folkstormning. Klantskallar!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Teknikens tid – in my ass!”

  1. Man får visst antagningsbeskedet hemsickat! Men i år kunde man välja mellan att få det hemskickat och att läsa det direkt på studera.nu.

    Men jag håller med om att VHS har skött antagningsbeskeden riktigt dåligt!

  2. Haha nej jag vet de tog ett tag att hitta…Man har ju sina saker man går till och nu var de inte alls på rätt plats=) Men de bir nog bra…=)

Kommentarer inaktiverade.