Vaknade i morse av att skrivaren drog igång. Svor en lång ramsa i uvudet över att Nicklas hade mage att skriva ute en massa skit när jag skulle ha sovmorgon. Papper efter papper sprutade den satans maskinen ut och tillslut fick jag nog, satt mig upp i sängen redo för att dra iväg en jäkla salva till Nicklas, men han var borta. Ringde hans mobil för att gnälla lite om skrivarens fnatt. Under samtalet drar skrivaren igång igen och ut kommer ett papper med texten ”Gå upp nu! Du kan inte sova hela dagen!”. Nicklas frustade som en häst i teleofnluren, helt lycklig över detta nya sätt att kommunicera. Han loggar, via jobbdatorn, in sig på sin bärbara här hemma och kan på så sätt skriva ut texter på vår skrivare från jobbet några mil härifrån. Åhhh så roligt…
Fick några timmar senare ett nytt meddelande ”Städar du?” och nyligen kom det senaste ”Nu har jag aktiverat spamfilter på din mail.”

Välkomna till familjen teknikfjollor!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “”

Kommentarer inaktiverade.