Horoskop

SKORPIONEN v. 26

Pengar: Betala tillbaka en skuld snarast, annars kan någon bli irriterad.
Kärlek: Du är säker på dig själv, vilket kan fungera som rena magneten.
Arbetet: Är du ledig kan du komma att få hoppa in och hjälpa en kollega.

Hmmm, det där med skulden satte min hjärnverksamhet på action. Om någon vet med sig att jag är skyldig han/henne pengar kan ni väl höra av er. De enda skulder jag kan komma på är 10:- till Daniel och 6:- till pappa men enligt horoskopet verkar det vara allvarligare än så. Hör av er!
Kärlekdelen låter bra, jag är en magnet mmmm… 😉
Har inte så stor lust att hoppa in och jobba på min lediga vecka men krisar det så ställer jag upp.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Horoskop”

  1. Anna: Åhh nej, jag var rädd att den frågan skulle komma. Jag lät bli att skriva med källan eftersom den råkar vara tidingen Finnveden. Not hot, jag veeet! Men deras horoskop brukar alltid stämma oroväckande väl på mig.

Kommentarer inaktiverade.