Det löser sig

Började dagen med att kolla min ekonomi på Swedbanks hemsida. Det var ett mycket dåligt beslut och dagen är nu förstörd. Jag var på Ge-Kås igår. Say no more!
När jag bodde hos mamma var det en kul händelse att få åka till Ge-kås och shoppa. brukade handla för en 500:- och då var det enbart roliga saker som inhandlades. Nuförtiden handlar jag bara trista saker. Det finns absolut ingenting roligt med wc-rengöring, tandkräm eller 5-kronors makaroner.
Men jag hittade lite trevliga saker också:

rosa-troja.jpg    gul-troja.jpg    rnadig-kofta.jpg    zink-kruka.jpg+ lite annat smått och gott
Trots ett gråtande bankkonto är jag nöjd med hur gårdagen avlöpte.
Värre var det i måndags… Jag och Nicklas hittade ett supererbjudande på utemöbler i aluminium/textilene på
Vacatio i Dalsjöfors.

i Dalsjöfors.utemobler.jpg 

Eftersom vi inte har något tak över terassen känns det onödigt att köpa ett snyggveset i Teak så därför passade det här oss perfekt! Gubben Gud verkade dock tycka annat. Det föll på min lott att fixa kärra. Nemas problemas tänkte jag och bad om att få låna jobbets. Eftersom min far jobbar på samma ställe blev det han som fick äran att sätta på dragkroken på Golfen (en avtagbar), vilket visade sig vara omöjligt. Morfar, som hade vägarna förbi, stannade och försökte han  också men det gick inte! Fick svälja stoltheten och ringa Nicko som hade lösningen. Ska tillägga att de som skrivit instuktionsboken till skiten faktiskt har missat en väldigt viktig detalj. Vi är alltså inte otekniska.
När dragkroken väl var på skulle släpet sättas på plats, det gick bra. Men tyvärr var Golfens – och kärran eluttag inga vidare polare. Det behövdes en liten grejsimojs (jag är tjej) dem emellan. Jag for till en bilfirma och lyckades ganska smidigt förklara vad jag behövde. Måste vara fler än jag som frågat efter grejsimojser till släpkärror.
Jag äkte ner till jobbet igen och vi kopplade på kärran. Nicko kom hem från sitt jobb och äntligen kunde vi åka! Några kilometer från Dalsjöfors säger det PANG! Punka… Tack och lov att jag inte var själv utan hade en händig karl bredvid mig som kunde sätta på reservdäcket.
Föstår ni om den dagen kändes piss!? Men vi fick våra möbler, vi kom hem och en lokal bilfirma fixade snabbt och lätt ett nytt däck till oss igår morse så att jag kunde åka till Ge-kås som planerat.

Carros lilla livsmotto ”Det löser sig” känns ganska aktuellt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Det löser sig”

Kommentarer inaktiverade.