Ångrade mig

Igår vid middagstid kom ett motorcyelgäng till jobbet för att shoppa och strax efter dem kom ett gäng med gamla veteranbilar. Vilket ös det blev! Då ångrade jag min önskning om ös som jag skrev här på morgonen. Tack och lov fanns det folk på kontoret så jag fick hjälp med packningen av varor. Kön var lååång kan jag säga. Var t.o.m. kunder som lämnade kön för att de inte orkade vänta, Ullareds varning… När stormen var över blev det coolt och jag kunde i lugn och ro käka middag. På eftermiddagen kom nästa storm, en buss med bara kvinnor! Men det gick bra, de handlade i ett olika tempo så kön blev aldrig sådär extrem.
Men vad är det med kunder egentligen, varför ska de alltid ställa sig i kö samtidigt? Ställer sig en – ställer sig alla! Smittsamt kanske.

Idag ska jag försök övertyga Nicklas att vi ska åka till Hem och trädgårdsmässan på Wapnö.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Ångrade mig”

  1. Jag håller med dig. Varför alla kunder kommer samtidigt och ställer sig i kön. Först kommer en sedan blir det en bamsekö. Tomt ett par minuter, sedan börjar det om igen.

  2. Anna: Ja visst är det så. Jag brukar fösöka tänka på det när jag själv är och handlar, tycker alltid så synd om det stackars stressade affärsbiträdet när kön slingrar sig längre och längre.

Kommentarer inaktiverade.