Jobba jobba jooobbaaaa

Om 30 min bör jag, ska jag, vara på jobbat. Då är det openingtime! Är alltid lika intressant att jobba sådana här klämdagar. Det kan bli en jäkla massa kunder men likagärna dödligt lugnt. Idag chansar jag på 2:an, dödligt lugnt. Tror de flesta åkte dit de nu skulle igår och idag blir det mest sådana kunder som bor i närheten eller sådana som är på shoppingtur. Men jag kan ha fel, hoppas det, jag gillar ös!
”Problemet” med våra produkter är att vi ger 25 års garanti, har man väl köpt så behöver man alltså inte besöka butiken på ett tag. Fast har man köpt en produkt brukar man vara fast och då vill man ha mer och mer. Vilket vi har. Jag älskar när det kommer in sådana där saliga kunder, ofta kockar, som är helt upphetsade över att få handla våra produkter. Det är kul! Nähe nu måste jag fixa det sista innan det är dax att ge sig av.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Jobba jobba jooobbaaaa”

  1. Lisa: Jag jobbar på Skeppshults gjuteri. Ibland i fabriken och ibland i butiken. Ja, det är trist det där med Richard. Skönt att killarna som åkte med klarade sig, de har verkligen haft änglavakt.

  2. Lisa: Jo jag pluggar fortf. Jobbar bara extra på Gjutan. Trivs riktigt bra i butiken. Fabriken är väl mer ett nödvändigt ont 😉 Är i alla fall skönt att komma ifrån läsandet ibland och få göra lite nytta. Hoppas att du också mår bra!

Kommentarer inaktiverade.