Söndag 6 maj

Idag är det jobbardag för mig. Ska bli skönt att få göra lite nytta 😉

Igår var vi hos de gosiga Frallorna på Typhoon’s kennel. Vi blev stormförtjusta både jag och Nicklas! Så härliga hundar. Man kan kanske tro att de är lite tröga och stela i sina rörelser men no way. Det var fullt ös medvetslös när vi kom. Lilla Ida var som ett svart streck när hon sprang fram och tillbaka. Men de coolade sig snabbt och då var det gos och kel som gällde. Ida flög upp i Nicklas knä under fikat och sedan satt hon där en bra stund och fick sig lite kel.
Jag var lite nervig innan vi kom fram över hur kennelägarna skulle vara. Ofta tycker jag att hunduppfödare kan vara lite av besserwissrar där deras ras och hundar gäller och alla andra är skit. Så var det verkligen inte hos Anne och Bosse! De var hur vänliga som helst och berättade en massa om sig själva och Frallan som ras. Det var ett riktigt trevligt besök och jag fick bokstavligen dra Nicklas därifrån så att han inte skulle kidnappa lilla Ida med sig hem 😉
Vi ställde upp oss på kö direkt, det kändes väldigt rätt med både ras och uppfödare. Tyvärr är väntetiden lång. Lite trist, jag vill ju ha hund nu! Men den som väntar på något gott…

Vi tog en avstickare till Båstad på väg hem och kollade in hus/stugor. Vilka kåkar! Jag satt med öppen mun och dreglade hela vägen. Nice!
När vi kom hem kom Linda och Carro på besök. De var ute på raggarrunda med Lindas nya snyggve bil. Jag som var på generöst humör efter kennelbesöket bjöd de utsvultna brudarna på lite tacos. Mumsfillibabba!

Nähe nu ska jag ta och väcka min kära sambo så han inte sover bort hela dagen, det går ju inte för sig!  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.