Lite gnäll

Åhh vad jag har ont i ryggen och i armarna och handlederna. Jag har en blåsa i handen också, mitt i jävla handen sitter den och gör ont. Men jag får trösta mig med att det snart kommer vara en grön fin gräsmatta på baksidan. Men just nu är det seeeegt.
Haha, kollar Talang2007 nu. Var ett superduktigt dansgäng inne som man inte kan annat än att bli dödligt impad av. Berts kommentar: ”Jag blev också lite imponerad”. Jisses Bertis, ta inte ut dig för fan 😉

I morgon ska vi åka och hälsa på Typhoons kennel i Skåne. Ska bli spännande att få träffa lite Frallor in real life. Tror dessutom att de har boxervalpar på kenneln just nu. Tänk vad söta de kommer vara! Tur att det är kö på både Frallor och Boxer för annars hade jag säkert tagit med en hem, ni känner väl mig?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Lite gnäll”

  1. Fan åker du till Skåne imon… Det va inte bra! Jag tänkte ju ringa dig ikväll egentligen.. Men e ju inte hemma nu. O imon ska jag till Halmstad en sväng.. Ring mig när du kommer hem!! Viktigt!;-)

Kommentarer inaktiverade.