Förmiddag klockan 11.24:
Sitter just nu och skriver i ett Word dokument för vårt internet är nere. Vi har nämligen besök av en larminstallatör som håller på att installera larm här i huset. Gissa vem som komer glömma koden femtioelva gånger… Satt och funderade på det innan, inte är det konstigt egentligen att folk glömmer bort sina koder, man har ju så vansinnigt många! Det är till bankkorten, tankningskorten, kod till larmet på jobbet, kod till larmet hemma. Lösenord till datorn och alla sidor man är medlem på. Inte konstigt att man blir förvirrad ibland.

Nu ringer larmgubbens telefon igen. Den ringer hela tiden. Innan var det en mycket upprörd kvinna. Hennes larm verkade ha pajat. Larmgubben höll sig lugn och försökte råda henne. Efter en bra stund frågade han tanten om namn eftersom han skulle leta upp henne i sittt kundregister. Men hon fanns inte med! Nähe, då var det något annat larm hon hade. Något hon köpt lite sådär vid sidan om av någon skummis verkade det som. Larmgubben försökte då förklara att han tyvärr inte kan hjälpa henne men det ville hon inte förstå. Larmgubben erbjöd sig att komma till henne och visa sina larm, de RIKTIGA larmen men det var hon inte intresserad av. Jag tror han sa ”jag kan tyvärr inte laga ditt larm” tjugomiljoner gånger. Till slut ville hon att han skulle hjälpa henne hitta nummret till den larmgubbe som installerat hennes larm. Men hur tusan skulle min larmgubbe kunna veta det!? En sak är säker, jag hade aldrig kunnat hålla mig så lugn och trevlig som han gjorde genom ett sådant samtal. Hurra för larmgubben 😉

Usch, nu frågar han mig en massa svåra frågor, ”Vill ni ha det så här eller så här?”. Inte vet jag!

Och nu gjorde jag bort mig igen. Skulle svälja en allergitablett (hata pollen!) och fick till en sån där überljudlig klunkning. Klodonk lät det! Kan jag inte ens svälj ordentligt?

Försöker sitta här nu och verka superupptagen med en massa viktiga pappren och arbete. Jag är viktigt, jag är så viktig! Svårt att verka viktig när man luktar skit. Smörjade mig med en sån där brun-utan-sol-kräm på kroppen efter duschen i morse. Den måste ha varit för gammal eller något för jag stinker otvättade sockar om hela armarna. Har redan bytt kläder en gång pga oset men börja nu känna att även dessa kläder luktar. Kan ju inte spring på toa och parfymera mig hela tiden. Vad ska larmgubben då tro om mig!? Att jag är en sådan där äckel-tant som flörtar med allt från rörmockare till larmgubbar och postgubben. Nähe du tack, hellre lukta skit än vara sådan. 

Over and out – från en viktig person som luktar skit och sväljer högljutt.

securitas.jpg  Hej då tjuvar och banditer!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.