2 maj

Idag är det andra maj och det innebär att om 23 dagar kommer studiebidraget och lönen. Fram tills dess kommer livet att vara hårt. Jaaa, jag får skylla mig själv, tar bara 50% studiebidrag/lån från Csn så visst hade man kunnat ha en fetare plånbok om man velat, fast då även en fetare skuld. Inget kan någonsin vara enkelt.
Däremot är det jäkligt fint att den här veckan enbart innehåller 3 vardagar innan helgen tar vid. Visserligen jobbar jag inte, går heller inte i skolan denna vecka, men ändå! Hallåååå, man måste faktiskt ta fasta på de små trevliga sakerna i livet 😉
En annan trevlig sak som hände igår (snygg övergång där) var hundutställningen. Vi hörde ända hem hur de ropade efter försvunna hundar och en upphittade mp3 spelare i högtalarna. Jag fick t.o.m. Nicklas att följa med. Vi var där en bra stund och smög runt bland tält, solstolar och hundar. Efter ett tag joinade mormor och morfar. Eller ja, mest mormor, morfar åt korv han. Var i alla fall många fina hundar.

nicko-gosa-med-plutten1.jpg  Nicklas gosade med Plutten innan vi gick på hundutställning.

nicko-gosar-med-plutten2.jpg  Sen ville Plutten inte vara med längre…

plutt-med-smutsig-nos.jpg   Då upptäckte jag att katten hade en otroligt smutsig nos! Hur lyckas han?

Idag ska jag börja med min uppsats om IT användningen i skolans alla ämnen. Min första uppsatskurs så detta ska bli intressant. Känner jag mig själv rätt får jag vrålskriva sista veckan innan inlämning. Varför lär man sig aldrig? Genfel säkert 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.