Hundvaktsliv

Bilder på snyggingen jag passar:

kajsa3.jpg     kajsa4.jpg     kajsa5.jpg
Sötnos!           Profil ;-)       Nana med (på!) nallen

När vi gick i morse fick det lilla livet för sig att bada… igen… Hon såg en liten bäck och vips var hon i och plaskade. Jag lät henne plaska en stund idag, var så långt hemifrån så hon hann torka på vägen tillbaka. Vi träffade en killkompis till Kajsa också, han var lite smyg för henne. Hon blev hur glad som helst över att få träffa en jämlike. Grabben var en blandning mellan golden och flat, såg ut som en långhårig Kajsa 😉
Nu ligger hon här och glor på mig när jag skriver. Tror minsann hon vill ut igen. Men jag får nog lov att smälta middagen lite innan vi kör nästa pass.
Igår hade jag och brudarna grillkväll här hemma. Trevligt som tusan med bra sällskap och god mat! Får berätta mer om det senare, kisseblåsan vill tömmas, på både mig och Kajsa faktiskt när jag tänker efter. Nä fy va äcklig jag va nu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.