Cirkus

Idag ringde min stora lillasyster och undrade om vi ville åka med min lilla lillasyster på cirkus. Cirkus Olympia var tydligen på besök i vår lilla by. Detta kunde vi ju inte tacka nej till så det blev att snabbduscha och sedan fara till fotbollsplanen där cirkusen stod uppställd.
Det var så många år sedan jag var på cirkus att jag knappt kommer ihåg hur det gick till. Men nog minns jag att sockervadden i pausen var det man väntade på, verkar som om detta gällde även för Sofie. I pausen var det nämligen kön till sockervadden som gällde efter att vi hälsat på hästar och kameler.
Mest impad var jag nog av lindansarkillen och de små duktiga getterna. Sofie var mer demokratisk och tyckte att alla artister, människor som djur, var lika duktiga. Nicklas tyckte nog mest att det var skönt att allt var slut 😉 Fast jag såg minsann att han drog på smilbanden ibland, jag såg! 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Cirkus”

  1. Vi tackar så väldigt mycket… Har fått vår beskärda del av cirkus genom åren! Dessutom gjorde vi ju en del annat nyttigt!!!

  2. Jag som trodde pappa var en riktig cirkusnisse! Det var tur att Sofie var med så hon kunde hjälpa mig hålla koll på Nicklas, han skulle hälsa på alla djuren i pausen vettu, schvissschhhh så var han borta 😉

Kommentarer inaktiverade.