Frusen

Termometern visar idag 24,9C inomhus och 12,6C utomhus.
Jag fryser! I 24,9C går jag och fryser. Mycket onormalt. Jag känner mig inte sjuk eller så, nope inte någonting. Inget problem med hostningar, rinnande näsa eller huvudvärk. Jag är fullständigt frisk. Och fullständigt bortskämd med golvvärme. MMMhhhhhmmmm, det är där problemet ligger. Mina fotsulor vill bli röda av hettan från golvvärmen, annars blir de ledsna och är de ledsna så fryser Josse. Eftersom det varit så kallt i natt ligger värmen (jordvärme) efter lite verkar det som och det tar en halv dag innan den där härliga värmen från golvet riktigt sätter in.
Därför har jag idag haft på mig dessa, kanske inte supersnygga men vansinnigt gosiga, tofflor:

mystofflor.jpg 

Mysfaktorn är mycket hög och nu även temperaturen i kroppen. Mys Pys!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.