En hemsk kväll!

Stod och tittade ut genom fönstret samtidigt som jag pratade med mamma i telefon. Då kom det en bil och körde rakt över den svart/vita katten som har struckit omkring här i några dagar. Jag slängde på luren och rusade ut. Katten försökte resa sig men föll sedan ihop och dog. Jag bara grät och klappade den stackars katten. Bilen vände om och kom tillbaka, det var två unga, ganska chockade killar. Det var inte deras fel. De körde så sakta, det såg jag, men katten flyttade aldrig på sig. Inte konstigt i och för sig att han inte hörde, öronen var proppfulla av skabb. Han hade inget halsband, ingen öronmärkning eller chip. Hans päls var genomtovig. Stackars liten! Vi grävde ner honom bakom förrådet. Ska ringa till polisen i morgon och höra efter om någon saknar en liknande katt. Jag tvivlar på det med tanke på hans skick och att han var oreggad. Fast någongång har han haft en ägare, det var ingen helt vildkatt eftersom jag kunde gå ganska nära honom i går eftermiddag.
Usch vilken hemsk kväll! Jag kommer gråta hela kvällen, klarar inte när djur dör!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “En hemsk kväll!”

Kommentarer inaktiverade.