Fullt ös medvetslös

Jag fattar inte vart dagens timmar tar vägen? Schvichssss så är det morgon och schvichsssss så är det kväll. Vad gör jag egentligen däremellan eftersom jag inte hinner uppdatera bloggen? Ja, det kan man verkligen fråga sig! Vad fasen gör jag!? Har inget bra svar men fullt ös är det i alla fall. Får uppdatera det jag kommer ihåg. Praktiken är över och kidsens uppsatser rättade och tillbaka lämnade. Det tog mycket mer tid att rätta och skriva kommentarer än vad jag trott men det var kul att läsa vad de tyckte. Jag måste in till skolan och hämta utvärderingen som eleverna gjort om mig. Det ska bli intressant… 😉 Sedan har jag varit i Ullared och handlat en massa tråkigt: makaroner, bomull, tvättmedel, handdukar osv. Köpte också två stora svarta krukor till verandan som jag spenderat flera kvällar med att plantera och fixa i. Blev helt seg på att flytta krukor fram och tillbaka på vernadan, kan aldrig bestämma mig hur det ska vara! Nicko fick rycka in, efter en sekund hade han placerat allt perfectimisso! Irriterande men också lättande. Måste ta en bild på min fina vernada och lägga ut här så ni får ta del av den så länge blommorna lever, det är troligtvis inte länge till eftersom de är i min ”vård” ”mrgreen”. I torsdags gjorde jag ett EEG. Lovade då i ett svagt ögonblick här att berätta mer om hur ett sådant går till. Det skjuter jag på. Jag tvingas skjuta på det eftersom min ”att göra lista” fortfarnade är lååång! Jag måste vara den segaste, sämst planerande människan på jorden! Jag blir liksom a-l-d-r-i-g färdig! Minns att min mellanstadielärare alltid sa det på kvartsamtalen (som det hette på den tiden) ”Josefine är en väldigt duktig och ambitiös elev men hon blir aldrig färdig”, sa han. Det sitter liksom i än. Och Anna B, om du läser det här så vet jag att du ringt i två veckors tid men jag har tyvärr inte varit hemma men du står nu med på min ”att göra lista”. Samma sak gäller för morbror Jojje och moster Linda om ni läser det här, jag har inte glömt!
Planering via listor alt. gula post-its, det är min nya livsstil. Det och att motionera, naturligtvis 😉 ’
Nu står det på listan att jag ska sova så det är väl bäst att lyda. Godnatt

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Fullt ös medvetslös”

 1. Stod det verkligen att du skulle sova..? Jag tror att jag löst en del av våra förberdelser nu… Väntar på att en ska ringa bara. Kunde blivit billigare om inte alla skulle hem… Men jag återkommer med mera information…!

 2. DET BÖRJAR BLI LITE KRIS!!!
  Ringde Thomas och fick låna hans mejl adress skulle sätta ut en annons på blocket.
  Hör av dig när du hinner.
  kram LINDA

 3. Carro: Nämen usch och fy vad jobbigt att alla vill hem! Det är ju inte alls viktigt, bara du och jag kommer hem menar jag 😉
  Linda: Hoppas allt fungerar bra nu.

Kommentarer inaktiverade.