Jävla vår!

Helloooo! Är det bara jag som inser att våren ställer till en massa problem för människor? Alla bara går omkring och verkar njuta av att solen skiner, att det är kortbyxeväder, och att tulpaner och påskliljor börjar växa upp i trädgårdarna.
Men jag har lyckats se igenom vårens lyckliga fasad. HAHA! Jag ser igenom allt det falska!

För det första är det piss när solen börjar skina flera timmar om dagen. Bara titta upp från era välpolerade dataskärmar och släng en blick på fönstren, inte så nice va? När solen ligger på ser man precis hur skrämmande skitiga ens fönstren är. Dessutom skiner solen hela jäkla dagen. På vintern kan man bjuda hem folk vid 18.00 för då har solen sedan länge gått ner och smuts på fönstren syns inte. Nu får besöken tålmodigt vänta till efter 20.00.

Sedan har vi värmen. Den oberäkneliga värmen…. På morgonen fryser man rumpan av sig på väg ut till bilen. Då måste man ha vinterjacka och långbyxor, minst! Klädd på det viset blir eftermiddagarna ett stooort problem. Då är det kjol eller short som gäller och vinterjackan kan man på sin höjd använda att sitta på när man solar. På kvällen kommer kylan åter igen och man önskar frysande att shortsen skulle växa ända ner till fötterna.  

Sist, men inte minst, har vi de underbara blommor som börjar ploppa upp i trädgården. Blommorna är väl fina, det kan jag inte ljuga om. Men när det gröna sköna börjar växa kommer också… japp pollenallergin! Denna underbara känsla av rinnande näsa och igensvullna ögon är åter kommen. Välkommen din lilla skit!

Jaha, då känner jag mig nöjd med mitt genomskådande av uuuuunderbara våren. Usch och fy. Om ni ser någon klädd i kjol, vinterjacka och med igensvullna ögon och rinnande näsa så kan ni sätta er i blåsippebackenbacken på att det är jag 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Jävla vår!”

  1. Jag kan väl hålla me om fönstrerna o kläderna.. Men ALLA har smutsiga fönster så du är inte ensam! Men blommorna är väl fantastiska! Du glömde ta upp att nu har frömjölet kommit också… Jag hade bara för någon dag sen en vit bil, nu är den lite gul o svart/brun för det där jävla frömjölet o allt grus…

  2. Hur vore det att putsa fönstren? En sak mindre att reta sig på.

  3. Jag har provat att putsa fönstrena men då dröjde det bara en vecka innan de såg likadana ut igen. Jag putsade inte alla men nu ser både de putsade och de oputsade likadana ut igen…

  4. Carro: Tips, tvätta bilen igen
    Tina: Intresseklubben antecknar 😉
    Missan: Nu när jag har köpt en super dunder bra fönsterputsare på mässan så kommer här putsas fönster i en rasande fart…typ…
    Linda: Det är ju just det jag säger. Ingen glädje med någonting, inte ens att putsa fönstren!

Kommentarer inaktiverade.