Måndag i paradiset

Idag har vi inte gjort mycket (är det som kallas semester antar jag). Badat och solat. Börjar ju närma sig hemresa och vi försöker in i det sista fixa brännan. För Nicklas del var det bara ansiktet som fick känna solens strålar idag eftersom resten av kroppen fått nog. Jag däremot steker hela koppen utan solkräm, dock även utan resultat. Det händer nada, jag kan nog inte få mer färg nu…. utom i ansiktet! Fastän jag smörjer och smörjer bränner jag näsan. Stoppljusvarning big time!
Var fint vatten i havet idag så vi kunde bada både där och i poolen. Nicko föredrog poolen där han gjorde bomben så att jag och ett par tvillingpojkar höll på att åka över kanten av svallvågen. Vem har sagt att man behöver vågmaskin liksom.
Nu ska vi sova. Man blir trött av att göra ingenting 😉

nicko-star-pa-hander.jpg  Nicklas visar hur man står på händer. Det gick väl sådär…

jag-och-nicko.jpg  I väntan på bussen till samhället där vi ska käka.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Måndag i paradiset”

  1. Nu har du fått mail igen… Läs ska du få se… Roligt;-) Lr sorgligt…..?

  2. Hallå!!!
    Har ni sovmorgon eller???? Vad ska ni hitta på idag?? Nu är klockan 04,18 tisdag morgon. Vet inte riktigt vad det blir hos er. Vi är lite sega just nu och inte så lite avundsjuka på er. Sola och bada och ha det skönt, är riktigt gott också. McDonalds kanske?/Helena och mina jobbarkompisar

  3. Carro: Hmm intressant mejl…NOT! Hehe, eller lite intressant faktiskt. Eller mest fascinerande. Helt jävla otroligt faktiskt när jag tänker efter 😉
    Helena: Ingen sovmorgon här inte. Klockan ringer 08.00 och då är det uppstigning. Idag är det pressa big time som gäller.

Kommentarer inaktiverade.