Ödlornas restaurang

Ikväll gick vi på en Italiensk restaurang, eller snarare en ödlornas restaurang. Det var äckliga ödlor överallt. I taket, på väggarna och bland blommorna. Tack och lov inga på mig eller i min mat. De vänliga bordsgrannarna satte igång att berätta ödelhistorier från sina resor. Nämen tack så mycket, det var precis vad jag ville höra!
Funderar på om jag borde jobba på den här fobin. Det är ju inte ofta man utsätts för de små äckliga djuren så egentligen borde det inte vara nödvändigt. Jag får väl åka och klappa en på något zoo som de brukar göra i tv när de ska bota ormfobi. Jaha, nu var det Jurassic Park på tv:n. Jätteödlor, gud så roligt…

ett-ackel.jpg En äcklig ödla från restaurangen

Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Ödlornas restaurang”

 1. Usch vad äckligt. Inte för att jag har några problem med att hålla en ödla,luden spindel el orm men när de springer runt då är de äckligt och jag hade skrikit haha…

 2. Lilla gumman, det finns ett djur, som är mycket otäckare än en liten ödla. Gissa!!
  Ett gott råd, kolla väskorna innan hemresan, så ni inte får med gröna(?) liftare.
  Jag har förstått att ni mår väl, problemet verkar att bli bytet till vinter kläder, räcker de till?
  Jag har satt in fastlagsris och tänk Missan har ännu ej rört det.
  Enligt teven, kommer våren i nästa vecka,så Nicklas kan nog nu glömma sin vinterhobbies för i år.
  Just nu planerar jag våra sommar-semesterresor.Jag har lånat boken ”Halland från A till Ö”. Ha det bra!! från Mohagen.

 3. Då är det väl dags för hemresa kommande vecka?? När är det ni kommer?

 4. Anna: Ödlor är äckliga överallat. Stillasittande, springaden, gående…
  Missan:Ödlorna är värst! De kryper innanför tröjorna på folk, kränker ens intregitet de små äcklena.
  Linda S: Torsdag går planet hem vid middagstid, pga tidsskillnaaden landar vi sent på kvällen samma dag.

Kommentarer inaktiverade.