Goderafton

Konstaterade precis att vi har en jäkla massa chipssmulor i sängen. Tror minsann att det är en Coca cola fläck i mitten också. Eller jag menar vatten, utan-kolsyra-fläck är det mamma, här dricks inget tandfrätande så här på en vardag, när usch fy, inget alls 😉
Förutom chips och ”vattendrickande” har vi idag ägnat oss åt solning. Jag slog på stort och skippade solkräm på benen. Det gick bra. Har inte bränt mig men skinnet är spänt som en fiol. Någon som vet vad det kan bero på? Blir solkräm på i morgon i alla fall. Jag har upptäck en lustig grej på min kropp. Solen tar mest på nedre delen av kroppen, dvs benen och magen är riktigt bruna men när man sedan närmar sig bröstet och ansiktet antar huden en mer gulvit ton. Hmm, lustigt. Får ta och googla fenomenet sedan. Nu faller här chips som snö hemma i Sverige. Nicklas!!!! Nu får han sätta sig på balkongen och äta chips, det här går ju inte. Blir ett jäkla krasande i natt när vi ska sova.
Nicklas som förövrigt spenderat dagen med att jaga silikonbröst. Jag ljuger inte om jag säger att 90% av våra samtalsämnen på stranden består av silikontuttar. Det är ämne nummer ett på den här semestern. Kan tänkas att de andra gästerna tror att Nicklas då han sakta böjer sig fram mot mig viskar något fantastiskt romantiskt i mitt öra, de skulle bara veta att han egentligen säger ”snett upp till höger, silikon va?”. Mycket romantiskt 😉 Han har idag lyckats ta ett kort på skapelserna, skitkasst kort, skitkassa bröst (man såg inläggen!) men han verkar nöjd. Är han nöjd, är jag nöjd och då blir det en bra semester.
Tyvärr var vattnet ingen höjdare idag. Blåste ganska bra och det rörde upp en hel del skit. Skräp från fiskebåtarna och en massa koralldelar, pinnar och löv. Var skitläbbigt att bada och inte veta om det är en begagnad plastmugg eller en pinne man trampar på. Så i morgon lämnar vi Panwa under dagen och tar taxi till favvo stranden Nai Harn beach.
Förresten så var furkosten i morse superb! Fanns så mycket att välja på att jag fortfarande stått kvar och velat om inte en sur brittisk tant slängt onda blickar på sega mig vid brödbordet. I morgon ska jag nog våga mig på en omelett. Det finns en jäkla massa ingredienser att välja mellan, man bara pekar och så fixar kocken ihop allt medan man väntar. Bacon och bönor lämnar jag nog till de andra, inte min grej direkt.  
Nähe nu är det dags att gå ner och käka. Blir nog på hotellet idag om vi inte tar bussen till samhället nedanför. Där finns nog två restauranger. Man är lite fast på det här stället. Finns liksom inte så mycket att välja på, om man inte tar en taxi till McDonalds då vill säga…

stranden-pa-cape-panwa.jpg  stranden-pa-cape-panwa2.jpg  stranden-pa-cape-panwa3.jpg

nicko-solar.jpg    jag-pa-stranden.jpg 

Nej, inga av de här bilderna innehåller silikonbröst så Thomas, pappa och Jojje kan sluta leta nu.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Goderafton”

  1. Det var länge sedan jag skrev nu känner jag, men fasa inte – nu är jag här igen! Vilka fina bilder. Jag kan säga att jag nu längtar ännu mer efter semester, inte minst med tanke på att jag börjar bli förkyld igen. det är TREDJE GÅNGEN sen februari!!! Hur kan det gå så egentlligen? Snacka om otur… Mamma och pappa har kommit hem från Kina nu iaf och Roger och Helene från Thailand. Tro det eller ej, men det hotellet ni ska bo på i Thailand nästa år var det som de bodde på nu!!!! Skoj va? Så nu kan ni få inside-information. Din mormor som är så haj på datorer följer väl det som står på din sida? Blir lite besviken på att hon inte skriver något inklägg. 😉 Nu ska jag gå och vila lite. Arbetslivet tar på krafterna…. Kram

  2. Bimbo Boy: Mycket sant. Speciellt i sängen! 👿
    Linda: Välkommen tillbaka! Så himla bra att de redan varit där. Det får bli tusen frågor när vi kommer hem. Om inte från oss så troligtvis från mamma. Mormor har kommenterat någon gång. Hon heter som sin katt. En välbehövd vila är aldrig fel. Klockan är 21:45 här nu så för mig är det snart dags att sussa för natten.

  3. Det var tidigt ni knyter er, men så ska det ju vara på semestern. Bad, sol, nöjen och vila. Ni måste ju vila upp er tills ni kommer hem till vardagsstressen i Sverige igen. 😉 Kram och godnatt.

Kommentarer inaktiverade.