Josse mitt i packningen

Vilket ös livet har just nu! Idag har jag farit fram och tillbaka som en dåre över halva Sverige. Åkte först till hudterapeuten och inhandlade puder. Sedan bar det av till optikern där linsprovningen krånglade mer än någonsin och har nu resulterat i att jag sitter här med mina gamla i! Orka, säger jag bara… Efter det körde jag i vindens fart till frissan i grannbyn men hon hade gått på middag. Piss, piss, piss. Sedan till själva huvuduppgiften idag: Inlämning av hemtentan i H-stad. På vägen svängde jag in i en skobutik och köpte nya lädersulor till ballerinaskorna. Väl i H-stad passade jag på att käka på McDonalds som var under renovering så jag fick stå och äta. Piss igen. Handlade även lite sista kraffs till resan så nu är jag redo att åka. På hemvägen svängde jag förbi frissan som nu käkat klart och fick mitt mousse och sprey. Hon kom hem från Thailand för ett tag sedan och var fortfarande brun som en pepparkaka. Så nu har jag en hel del att leva upp till. Pressa pressa pressa. Sista anhalt på min dag var apoteket där Laktastabletter inhandlades så jag kan käka bananasplit i Thailand utan att få magont. Mucho Importante!

Just nu är det grejer utspridda i hela huset. Min väska är nästan färdigpackad men med Nicklas går det väl si sådär. Han har inte riktigt den där genen som gör att man känner press att göra saker i tid.
Gissa vilken väska som tillhör vem? ;-) 

resvaskorna.jpg

Det är först nu som jag kan luta mig tillbaka och njuta över semestern. Det har varit så mycket den senaste tiden att hjärnan varit på helspänn 24h om dygnet. Men nu är jag redo att lämna Sverige. Fast katterna kommer jag sakna. Det är en ständig ångest över att lämna de små liven. De förstår ju inte att vi kommer tillbaka, tänk här går de och känner sig övergivna under tiden vi är borta. Nä fy va elak jag känner mig. Men tack och lov för kattvakterna som ska hålla mina små babies sällskap, men de kommer säkert ändå känna sig övergivna av matte och husse! Gud så blödig jag är.

gos-med-ester-1.jpg Gostime med min gullegris Ester.

Nu måste jag stryka de sista kläderna som ska med. Tjillevippen! 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Josse mitt i packningen”

  1. Du får ha de så skoj på resan och jag är så avundsjuk. Tänk att få lämna Sverige nu när de är så snöigt.=)

Kommentarer inaktiverade.