Helgen är redan förbi!

Vad fort tiden går när man har mycket att göra. Jag efterlyser 34 timmars dygn istället för ynkliga 24. Det räcker inte!
Igår skulle jag ha skrivit resten av hemtentan men så kom min söta pappa med krulligt hår hit med en massa viktiga papperen. Sedan spenderade jag x antal timmar med att göra en sammanställning och redovisning av de viktiga papperna. Vips var klockan slagen och vi skulle fara till mamma på middag. Var mkt trevligt! Jojje, mormor och morfar var där och vi smaskade stek och ostkaka tills magsäckarna nästan sprack, det var en hääärlig känsla!
Naturligtvis tittade vi på Melodifestivalen. Vi var rörande överrens, utom mormor, om att Måns var en värdig vinnare från denna deltävling. Personligen kan jag inte förstå hur Sebastian klarade sig vidare för hans låt, ursäkta uttrycket, sög. Men å andra sidan, det gjorde de flesta låtarna i Örnsköldsvik…

Idag var det kalajs för Nickos lillebrorsa som fyller myndig. Han fick en datorskärm av oss och verkade bli nöjd med det.
På kalaset smaskade vi smörgåstårta och marängtårta så att magsäckarna fick sig en omgång igen. Nicigt!

Vi började med packningen lite smått i morse. Har fått i de flesta kläderna som ska med, lite måste tvättas upp. Alla krämer och smink och sådant kraffs får bli en senare fråga. Usch det är en ständig ångest att man ska glömma något viktigt. Löjligt egentligen för det mesta går att få tag på där nere men man är ju som man är, lite smått fjollig sådär. Stackars lilla Josse som har det såååå jobbigt och måste packa för en resa till paradiset. Staaaackars Josse! 😉

Har btw skrivit färdigt uppsatsen nu ikväll. Vågen för mig tack!
   

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.