Triss i tv och shoppingsug

Jag brukar kolla på Nyhetsmorgon i 4:an under frukosten. Triss-skrapet är helt klart mest intressant. Ibland känns vinnarna helt off och verkar knappt bry sig, kan vara av chock men det känns lite snobbigt. Men vissa dagar, som idag, är det sådana där mysmänniskor som blir jätteglada fastän det inte är en högvinst de skrapar fram. Den söta gubben idag hade lite problem att skrapa lotten och prata samtidigt, inget ovanligt dilemma. Programledaren får nästan alltid skynda på skraparna för de har en massa att berätta. Söt-gubben idag vann 200 000 och blev superglad! Han skulle köpa en cykel till sin fru. Gulligt!

Har de senaste dagarna fått ett sånt shoppingsug att ni anar inte! Skiter egentligen i vad som handlas, jag behöver bara göra ett klipp! Jag är van vid att göra klipp som får andra att ändra färg till grön av avund i ansiktet. Men nu var det länge sedan… Illa, jag förlorar min kraft! Var inne i den lokala skobutiken häromdagen, har kollat in ett par sandaler där som är superfina. Sådana där som är snälla mot fötterna, tänkte det kunde passa när jag jobbar i butiken till sommaren för då brukar det bli hårt för fossingarna. Men de är för dyra! Är nedsatta på rea men kostar ändå för mycket säger plånboken. Det gäller att ha is i magen, har man tur finns de kvar när priset sänks ytterligare. Och då kan man göra klipp!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.