Nej nu jäklar!

Tror ni inte att postlådan låg ner nu ikväll när vi kom hem från pappa!? Den stackars reflexpinnen som vi ställt bredvid låg knäckt i tusen bitar och en järnpinne som fanns halvvägs ner i diket var böjd i 90 grader…
Jag blir så trött på de här lastbilschaufförerna! Tack och lov gick postlådan att böja till, den är ingen skönhet och läcker toligtvis in en hel del vatten men locket går att öppna nu iaf. Det är ganska lustigt att det har kunnat stå en låda där i flera år utan problem och nu helt plötsligt kan lastbilsjävlarna inte låt bli den!
Får ringa Trio i morgon och ta ett snack om det här. Jag kan inte springa och köpa nya postlådor en gång i månaden.
Dessutom är det en silvrig Saab som har fått för sig att parkera på vår trädgård! Vi har lagt stora stenar vid garageuppfarten för att man ska se var tomtgränsen går men det ignorera tydligen föraren i den silvriga Saaben. Hade det hänt någon gång bara hade jag inte sagt något men nu har de varit här en gång i veckan och de parkerar alltid på samma ställe. Skitkul ska det bli att kratta och så om gräset som han kört sönder till sommaren. Men jag hann ta bilnumret idag innan han åkte så nu kan herr B räkna med ett telefonsamtal, det kanske rent av är så att det är herr B som kört ner postlådan?
Nu är jag trött på människor utan respekt! På vintern kör folk upp på vår trädgård, på sommaren rastar de hundarna i den…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Nej nu jäklar!”

  1. Förstår du nu varför jag blir så irriterad när bilar ställer sig på fel plats!? Dom får väl se till o hitta en egen, som inte tillhör någon annan!!

  2. jag slår vad om att de gör samma sak när ni sätter upp staket. nej, jag slår vad om att ni inte ens kommer kunna ha en jävla berlinmur runt huset, de kommer fan köra hål i den me! 😉

  3. Carro: Nej det gör jag inte 😉
    Tina: Jag är också orolig för att vi kommer få laga staket stup i kvarten om vi sätter upp ett. Hmm Berlinmur… där sa du nåt! *haha*

Kommentarer inaktiverade.