We are the champions!

HAHAHA, jag vann över snöskiten! 👿
Gone with the wind, nästan bokstavligen faktiskt efter gårdagens supervindar.

tradgard-utan-sno.jpg

Känns bra det här. Synd bara att vår halvfärdiga jordgräsmatta syns så väl när snön är borta. Fast hellre det är snö i håret, genomblöta skor och skottning!

Gårdagskvällen spenderades hos Linda där det var öppethus för att fira hennes lärarexamen (champion!). Hon fick två böcker utav oss, en med olika läslekar man kan använda i klassrummet och en med tips på saker man kan göra i lera. Förhoppningsvis blir det användbart. Jag glömde natruligtvis kameran men får försöka tigga bilder av de smartingar som hade sin med.
Vi gäster blev bjudna på smögåstårta och ostkex och frukt och gräddtårta och choklad…. Var mätt som ett lejon när vi åkte därifrån! 
Vid den tiden hade det för övrigt börjat blåsa ganska bra. Men vi kom hem helskinnade allihopa, tror jag iaf… Vårt gamla hus ven som bara den under kvällen men det lugnade ner sig ganska snart, ingen ny Gudrun – Per här inte.

Nu måste jag googla fram lite recept för jag har idétorka om vad vi ska äta idag, det i kombination med tomt kylskåp och frys är ingen bra grund asså. Det är sådana här dagar man vill att mamsen ska ringa och fråga om vi inte vill ha mat :mrgreen: 
 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “We are the champions!”

Kommentarer inaktiverade.