Hämnd mot snön!

Det blev ingen hårföning, vi tog fram det tunga atelleriet istället. Plogbladet! Ta ta ta taaaaa taaa.
Bara att sätta det på gräsklipparen och köra runt lite, vips så är snön borta. Perfektimisso!
Nu ska jag snart bege mig till Linda, hon har tagit lärarexamen idag och det ska firas. Var lite nervös över att köra innan men nu verkar det som om alla vägar blivit skottade och någon mer snön kommer det inte falla enligt SMHI. Good.
Nicklas kom hem med ostbågar nu, bara för det blev jag akut sugen på chips. Han frågade mig tusen ggr innan han åkte in för att handla om jag veeerkligen inte ville ha något. Neheeeej då, sa jag så duktigt så. Ångrar mig nu. Skit också…
Om jag fortfarande är sugen när jag åker hem från Linda och affären är öppen kanske jag köper mig ett grönt rör Pringles. Det är ju trots allt lördag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Hämnd mot snön!”

  1. Nä snön känns lite som att den är sent ute. Okej om de hade vart runt jul men nu vill jag bara ha sommar. Vi trottsade snön och var i Ullared idag=)

  2. Det var roligt att ni kom igår! 🙂 Det var så mkt folk och eftersom jag var kvällens objekt försökte jag mingla runt så mkt som möjligt. Hoppas att ni hade det bra. Kram

  3. Vi hade det jättetrevligt! Kul att få se ett ansikte på Malin och Anna, man har hört talas om dem liksom men inte vetat hur de ser ut. Mkt trevliga flickor!
    Vi klarade oss bra utan dig 😉

Kommentarer inaktiverade.