Yes yes yes!

I natt var jag inte glad! 00.01 gick det inte boka. 00.07 gick det inte. 00.13 gav jag upp! Förbannade som få tänkte jag gå in här och skriva av mig min ilska. Nähe…. josse.se fungerade inte heller. Gissa vem som gick och lade sig kokande av irritation.
Men morgonen har varit bättre. Vi försov oss, Nicko skulle gå upp tidigt och försöka boka. 08.33 vaknar jag, fortfarande förbannade. Blev ännu mer förbannad då jag åg vad klockan var. Snabbt som tusan in på datorn. ”Uppehåll mellan 7-9 för underhåll av sidan stod det på flygbolaget. Good! Prick nio loggade jag in och bokade två platser. 10 min senare var alla bra platser slut så det var timing på hög nivå. Fast nu får jag ångest, vi har helt klart bäst benutrymme men vi sitter riktigt långt fram i planet, kan det vara negativt? Vill inte sitta vid motorerna, det vet jag säkert. Men kanske finns det trista saker med att sitta så här lång fram också? Suck.
Har skrivit ut vartenda papper som finns om den här platsbokningen. INGEN ska komma på flyget och tro att de kan sitta på våra platser. Jag är graderad till tusen!

Nu börjar jag bli grymt sugen på att åka. Idag är det exakt 45 låååånga dagar kvar tills vi sitter på planet. Hoppas de dagarna bara rinner iväg.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.